Ne mogu da odolim fantastičnom se*su koji imam sa dečkom svoje jetrve. Znam da bi trebalo da prestanem, ali to je najbolji se*s koji sam ikada imala.

Naša priča počela je prije pet godina, par mjeseci prije rođenja mog prvog djeteta. Tada sam se uselila sa tadašnjim dečkom u novu kuću a onda se pojavio on.


Sjećam se da nam je dvorište bilo u strašnom stanju, izgledalo je kao smetilište. Bilo je potrebno da se sve to sredi kako bismo počeli normalno da živimo u toj kući. Razgovarala sam sa sestrom svog muža koja nam je ponudila da njen dečko dođe da pomogne, budući da ima kombi i da svo to smeće može prevesti.

Tada sam ga prvi put vidjela. Ostala sam u potpunom šoku jer je bio nevjerovatno se*si.

Par mjeseci nakon mog porođaja, rekao mi je da ga strašno privlačim i to još od prvog susreta. Nisam mogla da mu odolim i taj dan smo završili u krevetu. To je bio fantastičan divlji se*s kom nisam mogla da odolim. Nakon toga nastavili smo da se viđamo tajno, i još uvijek to radimo.

Sa druge strane, se*sualni život sa mojim suprugom je potpuno nestao otprilike godinu dana nakon vjenčanja. On je potpuno nezainteresovan za mene.

NASTAVAK