Pa, kada žena prevari odanog supruga, mora da snosi posledice, baš kao i obratno. Zanimljiv slučaj dolazi nam iz Amerike, kada je jedan prevareni muž rešio da sastavi listu zahteva, uputi je ljubavniku svoje žene i objavi je na “Craiglistu”, najvećim američkim oglasima. Brže nego što je iko očekivao, njego oglas postao je viralan.


“Ovo je za čoveka koji mi “obrađuje” ženu: Dobro znaš ko si. Da, sve znam. Nisam ljut, ali bih ipak želeo da te zamolim nekoliko stvari:

1. Molim te prestani da ostavljaš podignutu dasku na WC šolji, jer na kraju uvek ja ispadnem kriv.

2. Zbog tebe imam šansu da idem češće na pecanje, ali to ti ne daje za pravo da piješ moje pivo. Sasvim je u redu da popiješ nekoliko kada nam dođeš u goste(Bog zna da ja moram da popijem bar nekoliko pre nego što mi ona postane atraktivna), ali ostavi mi bar nešto. Seti se da ja sa njom moram da budem mnogo duže nego ti.

 

3. Ako ipak popiješ sve, kupi još ili mi bar ostavi novac.

4. Kada potrošiš rolnu WC papira, stavi novu. Iz nekog razloga moj sin misli da ne mora da se obriše ako nema papira.

5. Kada završiš sa seksom sa mojom ženom, za brisanje iskoristi nešto što može da se baci. Jer, recimo, prošle nedelje video sam čudnu mrlju na mojoj košulji.

6. Nemoj govoriti mojoj deci da si im ujak. Možda su mali, ali nisu retardirani


7. Prestani da pojačavaš grejanje, ne plaćaš ti račune.

8. Kad te pita “da li izgledam u ovim pantalonama debelo”, uvek reci “Ne”. Možda misliš da će je drugačiji odgovor naterati da razmisli hoće li i dalje jesti kilogram sladoleda dnevno, ali zapravo joj daješ razlog da ode da kupi nove pantalone u kojima će izgledati jednako debelo.

NASTAVAK