Mladiću iz Engleske nakon strastvenog susreta život se preokrenuo u trenutku i sad ne zna kako nastaviti dalje. Svoju situaciju je ispričao za The Sun, od njihove kolumnistice Dear Deidre zatražio je savjet.

Ovo je njegova priča, a niže je savjet koji je dobio: 


Draga Deidre, 

S djevojkom sam preko godinu dana. Oboje imamo 28 godina.

Radim u softverskoj tvrtki i zadnjih par tjedana je kod nas suradnik iz Francuske s kojim radim na projektu. Smješten je u hotelu u centru grada i prošli petak mi je predložio da s djevojkom dođem do njegovog hotela da se malo opustimo i da nas počasti s par pića.

Prije izlaska moja djevojka mi je rekla da joj se javila polusestra i da pita kakvi su nam planovi te bi li nam se mogla pridružiti. Ona ima 26 godina.

Otac moje djevojke se davno oženio za drugu ženu i sasvim je u redu čovjek, ali ona,polusestra, je poprilično divlja.

Jednom prilikom je na vjenčanju ne tako dalekih rođaka probala zavesti mladoženju.

Ali, unatoč njezinom bizarnom ponašanju odlučili smo ju povesti s nama. Tijekom večeri moj kolega i ona su se dobro zabavili.

U jednom trenu, dok su ostali naručivali novu rundu pića otišao sam zapaliti ispred ulaza hotela. Uskoro mi se pridružila polusestra od djevojke i zapričali smo se. Pitala me je li se dobro provodim.

Rekao sam da je sve u redu, a ona mi je odgovorila: “Da bar upoznam muškarca kao što si ti“.

Nasmijao sam se, jer nisam znao što bih joj odgovorio. Šokirala me s tom izjavom, a kako bih se izvukao iz ove neugodne situacije rekao sam joj da moram na wc, koji se nalazio u predvorju hotela.

Kad sam izašao iz wc-a ona je sjedila na sofi kod ulaza i rekla mi: “Možemo li popričati?”

NASTAVAK