Minuti su trajali kao godine, pošla sam da izađem iz sobe i pred njim sve kažem, a u to  trenutku mi stiže poruka sa mojom slikom u sexy rublju i sa prijetnjom da će ukoliko kažem sestri za našu prošlost objaviti javno moju sliku.

Nikad se nisam osjećala tako izdanom i tako prljavom, nevjerovatan osjećaj. Nastavila sam da ležim i padala sve dublje, nisam znala šta dalje.


Kada je otišao sestra je sva uzbuđena došla u moju sobu da mi ispriča kako se napokon srela s njim, i da su stupili u vezu. Nisam znala šta da kažem, ipak je mogao da me osramoti pred svima. Samo sam je nijemo slušala, osjećala sam da ću svaki tren prasnuti u plač, pa sam joj rekla da se ne osjećam dobro i da želim da se odmaram i da ćemo drugom prilikom pričati o svemu.

5 dana nakon toga poslao mi je poruku da je u inat meni sa mojom sestrom, da hoće da me viđa makar kao zet. Nisam mogla vjerovati da takvi ljudi postoje i da mi se tako nešto dešava. Moja sestra se silno zaljubila, u njegovu finu stranu, naravno nije znala ono što ja znam i odlučila je da pristane na njegovu zaruku. Moj život je postao pakao. Sa sestrom više nisam bila bliska, nisam mogla da viđam tog manipulatora i da gledam kako laže moju sestru u inat meni.

Osjećam se grozno i sebično što sestri ne mogu sve da priznam, ali ipak ne bih mogla podnijeti da u javnost izađe moja promiskuitetna slika.