Privlačio me je kao niko do tada, bila je to na neki način platonska ljubav, razmjenjivali smo nježnosti i biloo je jasno kao dan koliko privlačimo jendo drugo. Jedno veče zamolio me da mu pošaljem svoju sliku, naravno u sexy izdanju, kako sam u tom trenutku bila zanesena nisam mislila da nešto loše može iz toga proizići, pa sam mu poslala sliku u sexy rublju. Shvatili smo da je krajnje vrijeme da se ponovo vidimo i da svoje strasti smirimo na drugi način.

Sestra njega više nije spominjala, pomislila sam, ovo je pravi trenutak da joj kažem i da vidim da li imam njeno odobrenje. Išla sam sa posla kada sam ugledala ga ni manje ni više nego sa nekom plavušom u zagrljaju, u tom trenutku svijet mi se srušio, bila sam razočarana i ljuta u isto vrijeme. Pomislih, sreća pa nisam sa sestrom se posvađala radi običnog ženskaroša. Na sljedeću poruku mu nisam htjela odgovoriti, jer nisam imala dovoljno riječi da iskažem svu mržnju koju sam osjetila prema tom čovjeku, zbog kojeg sam do neki dan bila spremna i da dovedem u pitanje svoj i sestrin odnos.


Kako su dani prolazili bila sam sve ljuća, a njegove poruke su pristizale svakih pola sata, uljudno je tražio objašnjenje zašto sma prestala odgovarati, a ja sam svaki puta kada mi napiše poruku mrzila ga sve više.

NASTAVAK