Izvadio ga je i prskao je po stomaku i sisama. Kada je svršio Dunja je prišla i strpala ga usta. Pušila ga je još malo.

A onda je Masimo ustao a Dunja ostala da leži. Vratio sam se u fotelju. Izašao je iz sobe go. Poluopušten kurac mu se klatio. Reče mi: možeš sada i ti da jebeš, na kraju krajeva to je tvoja žena.


Ćuteći ustadoh i uđoh u sobu. Dunja je i dalje ležala. Samo se smeškala i oblizivala. Prišao sam do kreveta, spustio pantalone i već dignut kurac joj dao na pušenje. Ništa nije progovorila, samo ga je strpala usta. Pušila ga je sa neviđenim žarom. Dok ga je sisala i drkala drugom rukom je masirala jaja. Sve što se dešavalo poslednjih dana mi je proletelo ispred očiju. Eksplodirao sam u njena usta. Samo je ječala i nastavila sa pušenjem.

Kada je počeo da pada izvadila ga je iz usta i nasmejana pošla u kupatilo. U boravku Masimo sedi i pije piće. Stvarno si srećan što imaš ovakvu ženu., ostavićeš je noćas ovde, a ti sutra dođi oko deset, da odemo na aerodrom, a vi ćete doći za par dana u Veneciju. Naravno rekoh…

Sutra veče smo sedeli i prepričavali poslednjih par dana. Dunja mi se zahvaljivala jer je na taj način otkrila novu sebe. Pokazala mi je tri kompleta donjeg veša i par parfema što joj je Masimo kupio. I treba rekoh koliko ti je gaćica samo uzeo. A onda šok. 1000 evrića za par dana nije loše a..? Stvarno joj je dao pare a ona uzela. Postala je stvarno kurva. Pa šta fali, komentariše, oboma se isplatilo. Shvatio sam da mi ovo što čujem u stvari nimalo ne smeta. Šteta što nemaš još nekog poslovnog partnera za obradu.

Osladilo joj se nema šta, a čekao nas je put u Veneciju…