Gledao sam kako joj mazi picu, kako joj zavlači prste. Bili su sve uzbuđeniji a i ja.

Onda prekinuše i samo mi reče: izvini nas za trenutak. Uhvati je za ruku i povede u spavaću sobu. Vrata se nije ni trudio da zatvori. Čuo sam ih kako dahću i šuštanje odeće. Ustao sam i provirio na vrata. Dunja je ležala a njemu je glava bila među njenim nogama. Lizao joj je picu prste joj je zabijao a Dunja je uzdisala, očigledno je Masimo to dobro radio.


Zatim je ustao kleknuo kod glave i dao joj kurac na pušenje. Odmah ga je strpala usta a rukom drkala koren. “Bravisimo cara mia bravisimo” ječao je Masimo. Pušila mu je izvesno vreme a onda je naguzio. Jednom rukom je uhvatio za guz i širio ga, a drugom svoj kurac i polako centrirao u njenu gladnu pičku.

Kada joj je uvukao, uhvatio je i drugi guz i brzo počeo da je navlači na kurac. Čulo se lupkanje Dunjinih guzova o njegov stomak i njihovo sve glasnije stenjanje. Promenili su pozu. Masimo je legao a Dunja ga je zajahala. Znam da joj je to omiljena poza i da uvek brzo svrši.

Uskoro je vrištala od zadovoljstva. Masimo je bio pri kraju. Polegao je na leđa podigao noge i zabio. Odmah je počeo brzo da se nabada, još malo i čulo se njegovo stenjanje.

NASTAVAK NA IDUCOJ STRANI