Najteže joj je kada vidi sa se njena majka i baka nerviraju zbog raspalog braka.

Nakon što su završena pitanja porodica zadrugara upućena njima i njihovim cimerima, Kristina Kockar razgovarala je sa Anom Korać o njenom još uvek zakonitom suprugu Slobodanu Radanoviću koji ju je prevario sa Lunom Đogani pred kamerama “Zadruge”.


Dok je Kija govorila o čoveku sa kojim je sve delila, u nekoliko navrata, bila je na ivici suza navodeći da joj je teško zbog čina koji je napravio njen muž. Kristina dodaje da joj je najviše žao što je Slobodan povredio njenu porodicu i nju.

‘Ja sam htela da umrem! Kažu mama i baka da nisam ja kriva, naravno da nisam kriva. To su neki bolni trenuci u životu i onda kada gledam ovo sve, ja gledam da mama ne plače kada ja plačem. Da se baka ne nervira, on zna koliko je mene povredio. On je povredio moju najužu porodicu i mene. Baka me gleda kako plačem i doživljavam poniženje – govorila je Kija Ani i nastavila:

‘Meni je najgore ako se oni nerviraju, kad aje meni zaista teško. Taj trenutak kada sam se ja kidala i one se kidaju zajedno sa mnom i meni bude još gore. Meni dođe da vrištim od bola nekada, ne da plačem – iskrena je bila Kristina.

NASTAVAK