Ovan žali, Bik kolebljiv, Blizanci se oslanjaju na Škorpiju, Rak nezadovoljan, Lav za sistematski, nove obaveze za Devicu, Vaga mora da istrpi, Strelac mnogo bolje, Jarac u klišeu, Vodolija ponavlja greške, Ribe prelaze granicu.

Ovo je današnji dnevni horoskop za 14.05.2018. godine.


Lav

Hrana

Još jedna „neugodna“ nedelja, bar po vaš probavni trakt i željenu kilažu. I dalje ste u vrlo hedonističkom raspoloženju i očigledno je da previše popuštate sebi. Pokušajte da razmislite šta je to što radite pogrešno i da napravite neke „rezove“.

Ljubav

Ulazak Marsa u vaše polje ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka itekako može da razbije statičnost koja već dugo funkcioniše u vašim bitnim relacijama. Sad, nisam baš sigurna da ste želeli da se stvari promene na ovakav način – da vas i partnera uvedu u nervozu i naprasitost, ali sad šta da se radi. Potrudite se da više vremena provodite sa voljenom osobom, a da se manje opterećujete poslovnim dešavanjima. Pogotovo nemojte nervozu sa posla donositi u svoju vezu. Ukoliko ste slobodni – vama sledi iznenađenje za iznenađenjem. Nove osobe se pojavljuju preko noći i zaista je teško odlučiti se kojoj od njih dati šansu i pokloniti pažnju. Polako, ne žurite – biće toga još u vremenu koje dolazi!

Posao

I zvanično – eto Urana u vašem polju karijere! Spremite se da ga ugostite u narednih minimum sedam godina! Od ove nedelje – krećemo brzo, krećemo burno….pa dokle stignemo! Takođe, i mlad Mesec je u vašem polju karijere i negde vas obaveštava da vam slede promene posla, pozicije, a nekima i funkcionisanje na više strana. Vi ove sedmice imate želju da menjate stvari iz korena i prosto me ne bi začudilo ukoliko bi neki od vas i dali otkaz. No, ne žurite nigde. Čekajte prave prilike, a biće ih sigurno!

Novac

Novca čas ima, čas nema. Prilivi i troškovi se smenjuju jedan za drugim, a vi nekako uspevate da balansirate. Kako – to samo vi znate.

Zdravlje

Starijim Lavovima – kičma, zglobovi. Mlađima – nervoza, mogućnost povreda. Problem sa ishranom aktuelan je i kod jednih i kod drugih – potrebna je makar blaga rekreacija.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP