Ovan žali, Bik kolebljiv, Blizanci se oslanjaju na Škorpiju, Rak nezadovoljan, Lav za sistematski, nove obaveze za Devicu, Vaga mora da istrpi, Strelac mnogo bolje, Jarac u klišeu, Vodolija ponavlja greške, Ribe prelaze granicu.

Ovo je današnji dnevni horoskop za 14.05.2018. godine.


Ovan

Hrana

Ulazite u period kada imate odlične mogućnosti da napravite velike promene i zaokrete po pitanju ishrane. Pravi je trenutak da probate nešto novo – nove kuhinje, nove začine, nove recepte, ali i momenat kada na stare, loše navike – možete staviti tačku.

Ljubav

Uran ove nedelje napušta vaš znak, ali to ne znači da je sa turbulencijom u emotivnim ili bračnim konekcijama sada završeno. S jedne strane, vi ste željni slobode, željni promena, željni nesputanog života, pa vam ulasci u neke paralelne odnose neće predstavljati nikakav problem. S druge pak – Uran ulazi u partnerovo polje promena, kriza, strasti, pa će i vaše voljeno biće biti sklono da traži „hleba preko pogače“…Kuda će sve ovo odvesti, ostaje nam period od narednih šest meseci da vidimo, a vama jedna topla preporuka – držite se dobro, polećemo! Slobodnim Ovnovima je odlično i samo neka tako nastavi. Ne razmišljajte da li će se priče koje započinjete pretvoriti u nešto ozbiljnije, neka vas događaji nose!

Posao

I poslovno – krećemo u sveopšte promene! Sve ono što je do sada kočilo, otkočiće se, ali na takav način i takvom brzinom da će vam biti potrebna sva vaša prilagodljivost da se ne pogubite totalno. Sve ono što vam dođe u ovom periodu čupa vas iz korena i „prebacuje“ na neko drugo mesto, na ono na kojem zaista morate i trebate da budete. Ako popijete otkaz (ili ga sami date), vodite se onim – ovo je potrebno, jer me čeka nešto potpuno drugačije. A da vas čeka, čeka vas. Pustite sudbinu neka vas vodi..

Novac

Novac će i dolaziti i odlaziti potpuno van vaše mogućnosti kontrole. Iznenadni prilivi, ali isto tako neočekivani troškovi….

Zdravlje

Mlađim Ovnovima stoji dobra energija, polet i želja za pokretom. Stariji neka češće kontrolišu pritisak i krvne sudove. Promene u načinu ishrane donose vam dobrobit.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP