Ovan žali, Bik kolebljiv, Blizanci se oslanjaju na Škorpiju, Rak nezadovoljan, Lav za sistematski, nove obaveze za Devicu, Vaga mora da istrpi, Strelac mnogo bolje, Jarac u klišeu, Vodolija ponavlja greške, Ribe prelaze granicu.

Ovo je današnji dnevni horoskop za 14.05.2018. godine.


Ribe

Hrana

Naglašena nervoza….a gde je nervoza, tu su i problemi po pitanju ishrane. Vi ćete jednog dana jesti sve što vam padne pod ruku, jer će napadi gladi biti ogromni. Već u sledećem – funkcionisaćete na dva lista zelene salate i jednoj jabuci. Sve vam zavisi od raspoloženja….

Ljubav

Period nestabilnog funkcionisanja u vezama i brakovima i dalje je dosta naglašen. No, ulaskom Marsa u vaše polje podsvesti i tajni, kao i Urana u vaše polje komunikacije, problemi se mogu dodatno produbiti, pogotovo ako vi u nekom momentu odlučite da se malo „zabavite“ sa strane. Takođe, ove nedelje neke partnerove tajne mogu izaći na videlo, što tek ne bi bilo dobro. U prevodu – napeto, nesigurno, nervozno. Što se tiče slobodnih Riba, vi možete odlučiti da krenete u neku kombinaciju ili tajnu šemu sa osobom koja je zauzeta. Isto tako – neke vam nove osobe mogu ušetati u život (možda je bolji izraz – bupnuti vam u život), ali za sada ništa od ovoga ne pokazuje mogućnost ozbiljnije emotivne priče…

Posao

Neke situacije na poslu vas zaista mogu mučiti i opterećivati – bilo da je u pitanju papirologija, rešenja, dozvole, ili pak komunikacija sa saradnicima. Ni u jednom momentu nećete moći da se opustite i tenzija u vama mogla bi splasnuti tek u danima vikenda. Ne dozvolite da vam oni sa kojima radite unose nervozu, ne padajte na provokacije i nemojte konstantno preispitivati svaki svoj potez. Mala je verovatnoća da postoji neka greška kod vas, više je izvesno da drugi pokušavaju da na vas svale odgovornost.

Novac

Bitno je da će vaši prilivi biti korektni. E sad, što će vas troškovi hteti ove nedelje, šta da se radi. Doduše, jedan veliki deo novca će otići na vaše zadovoljstvo….

Zdravlje

Jedino što će vam zaista smetati jeste nervoza koje ćete se teško rešiti. Razmislite da krenete sa nekom rekreacijom…..

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP