Ovan žali, Bik kolebljiv, Blizanci se oslanjaju na Škorpiju, Rak nezadovoljan, Lav za sistematski, nove obaveze za Devicu, Vaga mora da istrpi, Strelac mnogo bolje, Jarac u klišeu, Vodolija ponavlja greške, Ribe prelaze granicu.

Ovo je današnji dnevni horoskop za 14.05.2018. godine.


Jarac

Hrana

Stoji da ste nervozni i da imate mnogo obaveza, ali ne smete zbog toga zanemarivati segment ishrane. Naprotiv, trebali biste da se potrudite da konzumirate kaloričniju hranu, da biste nadoknadili energiju koju trošite.

Ljubav

Mlad Mesec u polju ljubavi i ulazak Urana u isto polje odgovaraju slobodnim Jarčevima. Doduše, moram da primetim da ove pozicije planeta više odgovaraju onima koji žele strast, koji žele nešto neobavezno, slobodno, bez opterećenja nego onim Jarčevima koji baš hoće da se zaljube istinski. Ne izgleda mi da su te prave emocije sada moguće, jer kao da vas sve situacije vuku na potpuno drugu stranu i nameću vam drugačije prioritete. No, ništa ne fali ni dati sebi povremeno na volju i prepustiti se uživanjima, zar ne? A kada bude vreme za pravu ljubav, onda ćemo lako….Ukoliko ste zauzeti – pa, onako. Ništa posebno. Taj vaš odnos trenutno nit smrdi nit miriše. Otaljavate ga nekako, i vi i partner. I to je to….

Posao

Mars je ušao u vaše polje posla, pa će sve izgledati kao da se pokreće. Postoji problem samo što ćete u tom pokretanju svaki čas naletati na neku prepreku ili začkoljicu koju ćete morati da rešavate. Što se više budete nervirali, manje ćete postizati. Presaberite se i samo polako. Ništa ne može pre vremena. I pored ovoga, postoji šansa da tokom ove nedelje rešite neke papirološke zavrzlame ili da dobijete odgovore i informacije koje ste očekivali. Moguć je kraći poslovni put koji će vam koristiti što se kontakata tiče.

Novac

Presipanje iz šupljeg u prazno je vaša osnovna zanimacija ovih dana po pitanju novca. Troškovi uleću bez ikakvog reda i redosleda.

Zdravlje

Slična slika kao prethodne sedmice – i dalje naglašene mogućnosti za povrede, nervoza, a kod starijih – problemi sa krvnim sudovima i pritiskom.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP