Ovan žali, Bik kolebljiv, Blizanci se oslanjaju na Škorpiju, Rak nezadovoljan, Lav za sistematski, nove obaveze za Devicu, Vaga mora da istrpi, Strelac mnogo bolje, Jarac u klišeu, Vodolija ponavlja greške, Ribe prelaze granicu.

Ovo je današnji dnevni horoskop za 14.05.2018. godine.


Djevica

Hrana

Odjednom ćete osetiti potrebu za malo „konkretnijom“ hranom. Iako to vašem stomaku neće baš uvek odgovarati, sa zadovoljstvom ćete navaliti na meso i mlečne proizvode. Od ove sedmice jedete „sve po redu“ – od predjela, supe, glavnog jela pa do slatkiša – ne preskačete ama baš ništa!

Ljubav

Odnos sa emotivnim partnerom će u velikoj meri zavisiti od vašeg raspoloženja, a sigurno je da makar u prvoj polovini nedelje ono neće baš biti stabilno. Nervozni ste zbog nekih situacija na poslu ili ličnih problema, a ne zbog ponašanja voljene osobe, jer je ono u ovom periodu sasvim korektno. Iz tog razloga, pokušajte da podelite svoje probleme sa drugom stranom, da se otvorite….ili se makar potrudite da voljena osoba to ne oseti. Za vikend ćete već biti mnogo smireniji. Što se slobodnih tiče, izvesne su i simpatije i jaka hemija prema jednoj osobi. Iako se zaista može nešto brzinski pokrenuti, ipak je izvesnije da će razvoj ovog odnosa ići laganim, ali stabilnim tempom. Vrlo brzo ćete biti srećni!

Posao

Uran tokom ove nedelje ulazi u vaše polje inostranstva, državnih i javnih ustanova, proširenja poslovanja. Doduše, zbog napetog aspekta sa Marsom koji vlada vašim poljem komunikacije i promena, moguće je da će stvari krenuti u onom pravcu koji ne želite, ili da pak može doći do problema u dogovorima sa saradnicima. Pokušajte da ne odlučujete na prvu loptu i smirujte strasti u sebi. Uran će vas u svakom slučaju odvesti tamo gde priželjkujete, ali možda ne odmah u prvom „pokušaju“.

Novac

Možda ćete dati pare na neko putovanje, kurs, odlazak na seminar, ali za tim novcem nemojte žaliti. Prilivi će biti korektni.

Zdravlje

Nervoza će biti dosta prisutna. Takođe, i dalje su vam jako naglašene mogućnosti za povrede, bilo u saobraćaju, bilo na radnom mestu ili kod kuće.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP