Ovan žali, Bik kolebljiv, Blizanci se oslanjaju na Škorpiju, Rak nezadovoljan, Lav za sistematski, nove obaveze za Devicu, Vaga mora da istrpi, Strelac mnogo bolje, Jarac u klišeu, Vodolija ponavlja greške, Ribe prelaze granicu.

Ovo je današnji dnevni horoskop za 14.05.2018. godine.


Vodolija

Hrana

Vas će uhvatiti takav energetski ciklon da je veliko pitanje kako će se to odraziti na vaše navike po pitanju ishrane. Možete neke navike (i namirnice) saseći u korenu, možete napraviti kompletan zaokret i uvesti nov režim ishrane, a možete i biti neuhvatljivi i u potpunosti varirati po pitanju apetita….

Ljubav

Mars ulazi u vaše polje ličnosti, a Uran u polje doma….O zauzeti, treba li da vam prevodim? Ovu ogromnu energiju možete iskoristiti tako što ćete „živnuti“, što ćete ulepšati odnos sa voljenom osobom, što ćete biti inicijator pozitivnih promena, što ćete obradovati i iznenaditi partnera…..a možete ih iskoristiti i na drugačiji način, pa biti svadljivi, zajedljivi, naprasiti i samo tražiti svađu. Na vama je i na vašim karakterima….Ukoliko ste slobodni, neko će vam uleteti u život i isti vam izvrnuti naglavačke. No, nećete se buniti, suviše ćete biti obuzeti strašću i ludilom koje će vas okupati od glave do pete. Samo neka se uživa i zabavlja…..a da li će trajati ili neće, ma ko će sada o tome da razmišlja???

Posao

Niko živ ne zna kako će se ovi aspekti koji postaju aktuelni odraziti na vas i na vaše poslovanje. Vi ćete biti nepredvidivi, donositi odluke u trenutku, seći bez milosti, svađati se…..Isto tako, vi ćete praviti nove poslove preko noći, pokretati priče koje već duže vreme krčkaju u vama….Prosto rečeno – na svetlost dana iznećete potpuno drugačije vas, sa novim načinom funkcionisanja, novim prioritetima i ogromnom pokretačkom energijom. Hajd pa neka je sa srećom! Jedino mogu da vas posavetujem – budite pametni!

Novac

Troškovi vezani za kuću. Neko će krenuti u veliku čistku, neko će početi da se bavi renoviranjem, a neko će se odlučiti za kupovinu stambenog prostora. Prilivi – tu su, ali se ne zadržavaju dugo….

Zdravlje

Mars u vašem znaku čini vas impulsivnim, neopreznim, žurite i jurite a ne gledate gde. Vodite računa o povredama, posekotinama, opekotinama. Mogući i problemi sa pritiskom i krvnim sudovima.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP