Ovan žali, Bik kolebljiv, Blizanci se oslanjaju na Škorpiju, Rak nezadovoljan, Lav za sistematski, nove obaveze za Devicu, Vaga mora da istrpi, Strelac mnogo bolje, Jarac u klišeu, Vodolija ponavlja greške, Ribe prelaze granicu.

Ovo je današnji dnevni horoskop za 14.05.2018. godine.


Strijelac

Hrana

Velika fizička aktivnost i trošenje energije tokom ove nedelje, pa će vam zaista biti potrebna kaloričnija ishrana. Najbolja varijanta bi bila da konzumirate sve vrste namirnica – kao što su vam potrebni proteini, isto tako su vam neophodni i minerali i vitamini.

Ljubav

Mozak vam je previše opterećen nekim brigama, problemima, nedoumicama. Sve to potiskujete, gurate negde u dubinu duše, ali to nećete moći još dugo da radite. Sve ono što vam je već duže vreme teško, počeće da izbija iz vas tokom ove sedmice, naravno – donoseći probleme u emotivnim vezama i brakovima. Kao da polako ulazite u fazu iz koje se ne može dalje na isti način. Stvari se moraju ili menjati iz korena, ili se od njih mora u potpunosti odustati i staviti tačka. Na koju ćete stranu vi i vaš partner – to će samo vreme pokazati. Ukoliko ste slobodni, preko poslovnog segmenta imate jedan izuzetno lep i neočekivan susret, nešto što će vas u potpunosti „dići“ i preplaviti vas zadovoljstvom i srećom.

Posao

Koliko god mislite da niste – spremni ste za promene. Čak i ukoliko pokušate da ih zaustavite, to nećete biti u mogućnosti – one će svakako doći, same od sebe. Vaša poslovna situacija dolazi na preispitivanje i dogodiće se veliki preokreti, ne samo u ovoj nedelji, već i u vremenu koje je pred vama. Ali, ovo je početak. Imaćete probleme sa papirima i dogovorima u ovom periodu, a verovatno i u komunikaciji sa saradnicima. Vi uradite ono što je do vas da bude dobro, a za ostalo – neka se pobrinu zvezde!

Novac

Opterećeni ste materijalnom i finansijskom situacijom i neke stvari iz ovog segmenta vas jako bodu u mozak. Dugovi kao da se gomilaju, umesto da se smanjuju….

Zdravlje

Manji stomačni problemi, naročito starijim pripadnicima znaka. Što se mlađih tiče – jaka nervoza. I jedni i drugi mogli biste da razmislite o promenama u životnim navikama.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP