Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Sedmični horoskop za period od 14.5. do 20.5.


BIK

Hrana

I kod vas počinje period velikih promena u ishrani. Neko će u potpunosti preći na „letnji režim“ i uživati u neograničenim količinama voća i povrća, dok će neko drugi shvatiti da pod hitno mora da uvodi novitete da bi se osećao dobro.

Ljubav

Ni do sada vaši partnerski odnosi nisu bili bajni, a od ulaska Urana u vaš znak i njegovog kvadrata sa Marsom, planetom „onih preko puta vas“ tek ulazite u period kidanja, suočavanja, preispitivanja. Vreme je da se na neke priče stavi oznaka „the end“, vreme je da se neke druge iz korena menjaju, ali je isto tako vreme i da neki od vas potpuno neočekivano i na iznenađenje svih – zakorače u zajednički život. U prevodu – sada može da se desi sve, i još malo preko toga. Ove nedelje je i mlad Mesec u vašem znaku – Bikovi ulaze u novu životnu fazu, a gde će sve ta faza da ih odvede…..to ćemo nestrpljivo čekati da vidimo…Slobodni – eventualno preko posla nešto, onako – više avantura i flert nego prava ljubav….

Posao

U vašem su znaku Sunce, Merkur, Uran ali i mlad Mesec, tako da je pravi trenutak da se pokrećete, aktivirate, delujete! Mars ulazi u vaše polje karijere, pa nekima od vas već „mirišu“ velike poslovne promene, koje će naravno (a kako bi to kod vas bilo drugačije) biti obojene žurbom, nervozom, intenzitetom. U ovoj nedelji ste kao pomereni iz ležišta, pa ćete čas funkcionisati savršeno, čas imati osećaj da vam situacije izmiču iz ruku u potpunosti. Samo polako, navići ćete se već, ne brinite!

Novac

Sedmica pred vama je dobra za zaradu, a pojedinci bi mogli baš lepo da se opare. Malo samo zakočite kada je kupovina u pitanju i sve će biti u redu.

Zdravlje

Mogli biste imati manjih problema sa probavnim traktom i varenjem. Kao što je to već navedeno na početkuk teksta – promene po pitanju ishrane su zaista više nego dobro došle.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP