Sunce prolazi kroz Blizance, do 21. juna 2018. godine, u društvu Merkura, vladara Blizanaca. Donosi znatiželju, svestranost i nove ideje, ali idealizovanje i loše procene mogu doneti puno zbrke.

U ovom periodu značajan je i trigon između retrogradnog Jupitera i Neptuna, kao i kvadrat između Neptuna i Sunce – Merkur dvojca. Zbog ovakvog planetarnog sklopa mogli biste imati prevelika očekivanja i lako se zavarati, piše Tarot-horoskop. Nije loša stvar slediti velike snove i otkriti sjajne ambicije, ali ipak se praktična rešenja moraju staviti na prvo mesto kako bi njihova realizacija bila moguća. S retrogradnim Saturnom iz Jarca to neće biti u potpunosti lagano, ali razvoj dugoročnih projekata koristiće u ovakvim okolnostima.


Do 14. juna Venera se kreće kroz strastvenog Lava i stimuliše žeđ za pustolovinama, flertovima, romantikom i zaigranošću. S lakoćom ćemo izražavati svoju kreativnost, ali s druge strane taština i egoizam mogu preuzeti ulogu.

U poslednjoj dekadi juna 2018. godine Venera se susreće s Uranom i Jupiterom u kvadratu i pravi opoziciju s Marsom. To znači da u ljubavnom životu možemo očekivati nagle preokrete i nemir.

Niz zbunjujućih okolnosti je pred nama, one u kojima se neće moći razaznati radi li se o prijateljstvu ili ljubavi, zatim opsesivne ljubavi i vezane za prevelike troškove za novčanik. U ovom periodu izbegavajte finansijska nagađanja, trenutne pobude i šopinge samo zbog imidža. Pazite i kod internet transakcija, zatim na stranicama za upoznavanje, internet veza i slično.

Od 27. juna 2018. godine retrogradni Mars ulazi u Vodoliju što znači da morate odložiti sklapanje novih partnerstva, nove veze ili projekte. Ovo je dobar period da se osvrnete iza sebe, proučite strategije i dovršite ono što ste pre započeli. Povoljan je period i za grupne projekte, prijateljstva i slično.

RIBE

Venera, planeta ljubavi i vladar kuće intimnosti Riba, je do 14. juna u kući dece, ljubavi, flertova i pustolovina. Merkur, vladar kuće partnerstva Riba, 12. juna prolazi kroz kuću ljubavi, a 21. juna pridružuje mu se Sunce. To govori o skladnom ljubavnom životu tokom juna 2018. godine i dobrom perspektivom za budućnost. Puno Riba želeće da se skrasi, ali pitanje životnog prostora može biti osetljiva tema. Možda ćete imati posla preko glave oko selidbe ili uređenja prostora ili možda neće ići sve po planu oko zajedničkog useljenja. Uprkos svemu, situacija uopšte ne izgleda loše. Razgovori oko vlasništva mogu doneti nesporazume i svađe ili ćete imati određenih problema oko realizacije. Preuzmite odgovornost i prihvatite ponuđenu pomoć za troškove. Ako niste u vezi koja vas ispunjava ili uopšte niste u vezi, trebalo bi da se više krećete i izlazite, pridružite se sastancima i prihvatite pozive prijatelja i poznanika za druženje. Jedino tako možete se prijatno iznenaditi i otvoriti vrata novim ljubavnim prilikama.