Sunce prolazi kroz Blizance, do 21. juna 2018. godine, u društvu Merkura, vladara Blizanaca. Donosi znatiželju, svestranost i nove ideje, ali idealizovanje i loše procene mogu doneti puno zbrke.

U ovom periodu značajan je i trigon između retrogradnog Jupitera i Neptuna, kao i kvadrat između Neptuna i Sunce – Merkur dvojca. Zbog ovakvog planetarnog sklopa mogli biste imati prevelika očekivanja i lako se zavarati, piše Tarot-horoskop. Nije loša stvar slediti velike snove i otkriti sjajne ambicije, ali ipak se praktična rešenja moraju staviti na prvo mesto kako bi njihova realizacija bila moguća. S retrogradnim Saturnom iz Jarca to neće biti u potpunosti lagano, ali razvoj dugoročnih projekata koristiće u ovakvim okolnostima.


Do 14. juna Venera se kreće kroz strastvenog Lava i stimuliše žeđ za pustolovinama, flertovima, romantikom i zaigranošću. S lakoćom ćemo izražavati svoju kreativnost, ali s druge strane taština i egoizam mogu preuzeti ulogu.

U poslednjoj dekadi juna 2018. godine Venera se susreće s Uranom i Jupiterom u kvadratu i pravi opoziciju s Marsom. To znači da u ljubavnom životu možemo očekivati nagle preokrete i nemir.

Niz zbunjujućih okolnosti je pred nama, one u kojima se neće moći razaznati radi li se o prijateljstvu ili ljubavi, zatim opsesivne ljubavi i vezane za prevelike troškove za novčanik. U ovom periodu izbegavajte finansijska nagađanja, trenutne pobude i šopinge samo zbog imidža. Pazite i kod internet transakcija, zatim na stranicama za upoznavanje, internet veza i slično.

Od 27. juna 2018. godine retrogradni Mars ulazi u Vodoliju što znači da morate odložiti sklapanje novih partnerstva, nove veze ili projekte. Ovo je dobar period da se osvrnete iza sebe, proučite strategije i dovršite ono što ste pre započeli. Povoljan je period i za grupne projekte, prijateljstva i slično.

VODOLIJA

Jun 2018. godine povoljan je mesec za ljubavni život Vodolija. Sunce, vladar kuće partnerstva Vodolija, u kući je romantike, ljubavi, flertova i dece do 21. juna, a društvo mu pravi Merkur, do 12. juna. To je vreme da zajedno idete korak dalje, možda se odlučite za prinovu. Ako ste u novoj vezi ili neformalnoj, razgovar ćete o ulasku u brak, ali neki novčani problemi mogu sprečiti realizaciju želja za sada. Venera, planeta ljubavi 14. juna 2018. godine prolazi kroz kuću partnerstva Vodolija. Kvadrat koji Venera pravi s Uranom, vladarem Vodolije, može biti znak nestabilnosti. S voljenom osobom nećete moći da se dogovorite oko selidbe ili nekih stvari vezano za dom ili će neki članovi porodice imati iznenađujuće reakcije na vašu odluku o ulasku u brak. Poslednja dekada meseca je mirnija i nudi mogućnost dogovora i sklada s voljenom osobom kada se radi o zajedničkim obavezama, sredstvima, novcu i slično. Neke Vodolije će osećati pritisak, jer nisu spremni za ulazak u brak, dok voljena osoba to želi. Može doći do svađa zbog toga. Zato je važno da ostanete smireni i da budete taktični.