USLOVI KORIŠTENJA PORTALA Zenskikutak.co.ba

Dobrodošli na portal Zenskikutak.co.ba.

Zenskikutak.co.ba omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala Zenskikutak.co.ba.
Korištenjem portala korisnik prihvaća ove uvjete korištenja kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici korištenjem portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja te da su ih razumjeli u cijelosti.

Zenskikutak.co.ba PORTAL
Niti jedan dio portala Zenskikutak.co.ba ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promovisanje istih. Portal Zenskikutak.co.ba posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja portala.
Portal Zenskikutak.co.ba sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice. Zenskikutak.co.ba sadrže linkove na web stranice trećih osoba. Portal Zenskikutak.co.ba linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan Portala. Sadržaj izvan portala koristite na vlastitu odgovornost.
Portal Zenskikutak.co.ba nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na ovoj web stranici, te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na njoj.
Portal Zenskikutak.co.ba sadržaje objavljuju u dobroj namjeri. Sve sadržaje portala Zenskikutak.co.ba koristite na vlastitu odgovornost i Zenskikutak.co.ba ne mogu se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu njihovim korištenjem.

AUTORSKA PRAVA
Zenskikutak.co.ba polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na portalu Zenskikutak.co.ba mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika i na njihovu vlastitu odgovornost uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.
Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava portalaZenskikutak.co.ba i podložno je tužbi.
Portal Zenskikutak.co.ba se odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje portala Zenskikutak.co.ba za bilo koje radnje korisnika/posjetitelja upotrebom ili zloupotrebom sadržaja na portalu Zenskikutak.co.ba, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s upotrebom ili zloupotrebom korištenja sadržaja portala Zenskikutak.co.ba.

Ukoliko smatrate da je portal Zenskikutak.co.ba povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

SADRŽAJ
Stavovi izneseni u člancima, kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije Zenskikutak.co.ba portala. Zenskikutak.co.ba ne preuzima odgovornost vezano uz podatke, mišljenja i opise vožnji navedene u tekstovima. Fotografije objavljene u člancima vlasništvo su navedenih autora. Ukoliko je nečije autorsko pravo prekršeno, molim Vas da nas odmah kontaktirate te ćemo nakon razmatranja autorskih prava fotografiju ukloniti uz izvinjenje.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI
Zenskikutak.co.ba štite privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.
Zenskikutak.co.ba se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

PROMJENE PRAVILA
Portal Zenskikutak.co.ba zadržavaju pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja portala. Svaka promjena bit će objavljena na adresi Zenskikutak.co.ba. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na portalu Zenskikutak.co.ba smatra se da ste upoznati i suglasni s najnovijim pravilima.
Ova pravila su na snazi od srpnja, 2016. godine