m2-tools-kategori-top-billede-fill-274x200

Postoji razlog zašto zvijezde uvijek nose umjetne trepavice ispred kamera i na važim pojavljivanjima – zbog njih vaš look izgleda nevjerojatno glamuroznije! Ali ako ste ih ikada pokušali staviti, onda znate koliko muke za to treba i da ponekad zbog njih imate osjećaj kao da nosite dva velika pauka na licu.
Srećom, možete koristiti i samo maskaru kako biste dobili dramatični izgled umjetnih trepavica uz ova 3 jednostavna profesionalna trika:
1. Investirajte u dobar uvijač za trepavice, ali uvijajte ih tek NAKON što stavite maskaru. Na taj će način proizvod duže i bolje držati trepavice uvijenima i maksimizirati efekt otvorenih i većih očiju.
2. Otvorili ste novu bočicu maskare? Ostavite ju otvorenom barem jednu minutu prije nanošenja na trepavice. Na taj ćete način barem malo osušiti maskaru tako da će se bolje prilijepiti za vaše trepavice.


prva-36

Najbolje vodootporne maskare

3. Koristite malu ukošenu četkicu za tuš kako biste namazali malo maskare na vrhove vaših trepavica. Jako je bitno nanijeti maskaru na trepavice iz svih kuteva jer na taj način dodajete ekstra dramatičnosti, posebno ako volite izuzetno crni look.