Ipak malo su se stišali ručali smo, posle još malo gledali tv, ja sam im pokazao sobu, i otišao spavati, oni su ostali još gledajući.

Negde oko 3 u noći cimnem se i probudim, ajd reko da ustanem do kuhinje da se napijem mleka, obično to popijem noći kad tamo u dnevnoj sobi u spavačici svilenoj sedi snajka, ostao sam zaprepašćen, prvo zbog njenog ogromnog dekoltea, to je bilo neverovatno buljio sam ko lud u sise, a i zbog toga otkud ona sam u 3 u noći još uvek gleda tv.


Ee šta ćeš tu, ne možeš spavati, u pitao sam je? Kao ni ti izgleda, odgovorila je. Ma nešto sam žedan pa da se napijem malo hladnog mleka, hoćeš i ti. Ajd može odgovorila je. Ja sam nageo iz tetrapaka i poneo prema njoj, i dao govoreći, uu ja zaboravih čašu ček da donesem, ma neka, neka nema veze ovako ću i ja lakše, ajd.

I nagela je, kada se počelo slevati oko usta mleko i sve po bujnom dekolteo. Jao baš sam trapava rekla je, uu ček ček evo krpa, otišao sam po krpu i trkom vratio do nje. Ona se brisala prstima po golim grudima, a ja sam prišao i počeo krpom. Još se više isprsila da bolje počistim.

Kako sam prelazio preko ogromnih grudi, kurac mi se digao, a bio sam samo u boksericama, i sve sam laganie prelazio krpom, skoro milovao. Ona je primetila izbočinu na mojim boksericama, i svojoj rukom stisla moju ruku koja se nalazila na njenim grudima.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI