U goste nam mi je došao prvi rođak sa ženom, tek su se uzeli pre 3 meseca pa su krenuli u mali obilazak rodbine. Ja im na svadbi nisam bio, tako da do tada nisam ni znao kakva je mlada, video sam je na par fotografija, ali sam čuo iz priča da je stvarno zgodna.

Tako je i bilo, stvarno nisu lagali u pričama, čak naprotiv ona je bila i lepša. Kad se pojavila na vratima, ostao sam bez daha faktički, kratka crna kosa na paž, visine baš dobre negde oko 175, ali grudi 4 jake, znači izbijaju iz majice, dupe extra, oblo i malo šire, imala je jake kukove kao neka crnkinja, znači kita mi se u sekundi dizala.


Upoznali smo se bila je baš prijatna, kao i ja, moji su bili na drugom događaju tako da sam ih sam dočekao.

Ušli su unutra, naravno poslužio pićem i tako počela priča kako ide, gde su bili, gde trebaju još ići koga obilaziti, i na pitanje kako je mladencima u braku, ona je u sekundi zastala, nije ništa progovorila, na šta je rođak odgovorio samo snušeno ma dobro je.

Pomislio sam u sebi šta je ovim kao da nešto nije u redu, ali ipak ma ljudi sa puta umorni i tako, samo gluposti mislim. I tako nastavila se priča, nakon toga hteli smo da ručamo i ja sam ustao i spremao u kuhinji neka jela, nešto, kad sam čuo neka prepiranja u dnevnoj sobi, čuo sam da se nešto svađaju, ali nisam dobro čuo, ali ipak sam skontao da nešto nije uredu.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI