how-to-contour-your-chest-to-have-bigger-boobs1

Neke od nas su blagoslovljene sa zavidnim poprsjem, a neke od nas nisu. Ako se nalazite u ovoj drugoj grupi, pripremite se na revolucionarno otkriće! Bez obzira na brojeve i slova koja se nalaze na etiketi vašeg grudnjaka, ovi makeup trikovi stvorit će vizualnu iluziju punoće vašeg dekoltea! U prijevodu, vrijeme je da obučete onaj V izrez koji toliko dugo izbjegavate…
Umjesto da tanjite svoj novčanik na fensi push-up grudnjak ili nosite neugodan korzet koji jednostavno nije za vas – donosimo apsolutno savršen način kako vizualno malo povećati grudi. U nastavku pročitajte našu metodu kako u 3 jednostavna koraka postići nevjerojatan dekolte samo i isključivo uz pomoć – šminke!


028a39e3164abfcec1a29658adec24d6610dddac

  • Prvi korak: konturiranje! S malom četkicom za rumenilo nanesite bronzer (barem nijansu ili dvije tamniji od vaše prirodne boje kože) na mjesto između vaših grudi. Zatim, zamislite zakrivljeno slovo “Y” te nanesite bronzer u tom obliku prateći prirodnu zakrivljenost i zaobljenost na vrhu vašeg poprsja. Ovo će stvoriti iluziju dubine i punoće.
  • Drugi korak: highlight! Kako biste naglasili punoću, koristite highlighter u prahu ili kremi (ili čak korektor koji je nijansu ili dvije svjetliji od prirodne boje vaše kože) i nanesite ga uzduž gornje polovice, podignutih dijelova vaših grudi. Savjet: koristite linije grudnjaka kao vlastiti putokaz. Zatim, nanesite highlighter uz samu prsnu kost. U kombinaciji s konturama, ovo će vidljivo istaknuti i naglasiti vaš dekolte.
  • Treći korak: Osigurajte šminku na mjestu! Blendajte kako biste izbjegli grube i vidljive linije te osigurajte šminku s puderom u kamenu.

https://www.youtube.com/watch?v=JpKiA2OqmA4