‘Moja mama živi sa svojim dečkom otkako sam imala 10 godina. Nije s nama živio stalno i nikada se nije ponašao kao otac pa nismo bili bliski, ali nedavno sam počela osjećati nešto za njega’

Djevojka je priznala da je ostala trudna, ali ne zna tko je otac djetetu – spavala je i sa svojim, ali i s majčinim dečkom. Ima svega 17 godina. Sada traži savjet na portalu The Sun, od njihove kolumnistice Dear Deidre.


Ovo je njezina priča, a niže je savjet koji je dobila:

Seksala sam se s maminim dečkom iako i ja ima dečka. Sada sam trudna, a ne znam tko je otac. Spavala sam s dečkom od mame iako volim svog muškarca.

Imam 17 godina, a moj dečko 18. Zajedno smo skoro godinu dana i volimo se. Moja mama živi sa svojim dečkom otkako sam imala 10 godina. Nije s nama živio stalno i nikada se nije ponašao kao otac pa nismo bili bliski, ali nedavno sam počela osjećati nešto za njega.

Moja mama je stara 38 godina, a on 33. Prije nekoliko mjeseci sam slavila 17. rođendan i mamin dečko se jako napio. Rekao mi je tu noć da sam mu vrlo privlačna. Iako sam mislila da to alkohol progovara iz njega, počeli smo očijukati.

NASTAVAK