Sa ovim jednostavnim sastojcima koje možete kupiti u bilo kojoj prodavnici, možete spremiti ovaj jednostavan napitak, koji je pritom i veoma ukusan, i izgubiti višak masnoće i kilograma.

Ukoliko budete pili samo jednu čašu ovog soka prije spavanja, vi ćete u velikoj mjeri smanjiti nivo masti – posebno masti na stomaku. A ukoliko ovaj sok pijete i uveče i nakon buđenja, a pritom radite neke kardio vježbe oko 30 minuta dnevno primjetićete rezultate za samo nekoliko dana.


Znamo da nije neuobičajeno da se masti razgrađuju dok spavamo. Zašto? Jer kad odemo na spavanje, metabolizam znatno usporava. Sastojci u ovom piću će našem metabolizmu dati odskočnu dasku, tako da će nastaviti sagorijevanje masti dok spavamo.

Kako je to moguće? Zato što svi sastojci u piću dokazano ubrzaju metabolizam, pa kad ih konzumirate prije nego što odete u krevet, vaš metabolizam stalno radi na visokom nivou.

Krastavci su veoma moćni u borbi protiv masti. Oni su ključni element u bilo kom programu mršavljenja. Jedan krastavac sadrži samo 45 kalorija i oni sadrže dosta vlakana i vode, dvije stvari koje su ključne za gubitak masti, plus, oni su veoma osvježavajući i daju ovom piću divan ukus.

NASTAVAK NA IDUCOJ STRANI