Kija je Nadeždi ispričala koji je sve nakit dobila od Slobe i gde se on sada nalazi.

Dok je razgovarala sa Nadeždom, Kija je detaljno ispričala šta je uradila sa Slobinim stvarima a potom je pomenula i burme, kao i nakit koji je dobila od njega.


Kija je opisala kako je izgledalo sređivanje kuće nakon što je saznala da ju je Sloba prevario u rijalitiju.

– Kad se sve to desilo, početkom novembra, spremam stan i sklanjam sve Slobodanovo… Dva džaka stvari sam mu poslala ovde, ostalo je još letnjih stvari. Sve sam sklonila i nađem jelku, i prvi put sam ja okitila jelku, uvek je on kitio jelku… Sedim i gledam, kupim flašu vina, kupim sireve i slušam muziku i tako zaspim. Gledam u jelku kao sija, i onda sam… U kolima mi je kesa sa svim čestitkama za svadbu, našim slikama tim malim što sam ja njemu dala, ne znam šta se desilo sa tim slikama – rekla je Kristina i dodala:

– Ne znam šta ću sa prstenjem. Dijamant ne može da se proda, prelep verenički prsten, koliko mi fali. Ja sam ga birala. Belo zlato može da se proda, dijamant ne može… Neću da ga prodam! A burme su prelepe, kombinacija žutog i belog zlata a unutra je ugravirano: 14. maj 2017…  Ništa, daću mu burmu… Imam i prsten i ogrlicu koje sam od njega dobila od njega za rođendan. Prvo sam skinula prsten i nosila ga oko vrata, sada je to kod moje sestre u Holandiji, njoj sam dala. Burmu čuvam, ne znam šta ću sa ovim ostalim, glupo mi da nosim

Kija o Slobi i burmama:

 

telegrafrs