Bilo je očito da imaju iste gene, bila je prelijepa, s velikim plavim očima i jednako samouvjerena kao on. Isprava sam bila nervozna što je tu, no brzo sam shvatila sa smo slične. Gledale smo filmove nakon što bi Peter umoran od posla otišao spavati. Jedne od tih večeri pitala sam je ima li dečka, a ona se nasmijala i rekla da se njena obitelj pravi da to nije istina. Nisam razumjela, pa mi je rekla da je lezbijka i da njena obitelj to ne prihvaća. Bila sam iznenađena, nitko to nije ni spominjao.

Nekoliko tjedana kasnije je to opet spomenula. Pitala me jesam li ikad bila sa ženom, a priznala sam joj da sam samo bila s njenim bratom. Nikad nisam pomišljala na to da ga prevarim. Rekla mi je da je iznenađena jer sam prelijepa. Je li mi se upucavala? Prije nego što sam se snašla, ljubile smo se.


Bila je nježna, što je bilo nešto što dotad nisam doživjela. Završile smo u njenoj spavaćoj sobi. Nakon svega ušuljala sam se u krevet mužu. Nisam se uopće osjećala krivom.

Katie mi je pružila nešto što mi muž ne bi mogao pružiti, a ako ne zna za to, neće ga povrijediti. Katie je na kraju kod nas bila nekoliko tjedana, a kad je dobila posao, odselila se. Nikad to više nismo ponovile, no na obiteljskim večerama razmjenjujemo vragolaste osmijehe i namigivanja”, opisala je žena.

Izvor: index.hr