Iz nekog razloga čitatelji vole dijeliti s časopisima svoje problematične seksualne priče. Britanci imaju svoju Dear Deidre koju čitatelji pitaju za savjet kad zastrane, a australski Woman’s Day objavljuje “stvarne životne priče”. Posljednja koju su objavili tiče se žene, muža i njegove sestre.

“Peter je moja prva ljubav, upoznala sam ga nakon srednje škole na 18. rođendanu prijateljice. Nisam imala iskustva s dečkima pa sam bila sramežljiva, no on je bio brbljav i karizmatičan pa mi nije bio problem pričati s njim. Te večeri pričali smo satima, a poslije mi je bilo žao što nisam uzela njegov broj telefona. Nisam bila sigurna u sebe i mislila sam da je sve bilo samo prijateljski te da me ne želi opet vidjeti. Na veliko iznenađenje, nazvao me sljedećeg dana.


Nazvao je nekoliko prijatelja koji su bili na tulumu dok nije dobio moj broj. Nikad nisam imala dečka, no Peter je bio sve čemu sam se nadala. On je tada imao 22 i bio je stariji od mene. Radio je kao električar, imao je najslađi osmijeh koji sam vidjela i zaljubila sam se u roku nekoliko tjedana. Mislila sam da je savršen materijal za muža. Bio je visok, mišićav, zgodan i slagala sam se s njegovom obitelji. Povjerio mi je da želi kupiti kuću kad završi pripravnički.

Hodali smo tri godine dok sam studirala. Naša veza nije bila fizička niti smo razmjenjivali nježnosti u onoj mjeri u kojoj sam ja htjela, no nisam imala prijašnjih veza pa nisam znala je li to normalno. Peter je bio tipični frajer iz kvarta, bio je toliko galantan da je plaćao večere, brinuo za mene, vozio me na zabave i dolazio po mene, no nikad nije bio nježan, a seks je bio kratak i usmjeren samo na jedno. Ubrzo nakon završetka mog studija vjenčali smo se. Zaprosio me na večeri nakon promocije, ispred naših prijatelja i obitelji. Moji roditelji bili su presretni, a ja jako uzbuđena. Nakon vjenčanja kupili smo kuću i počeli zajedno živjeti. Nakon medenog mjeseca njegova mlađa sestra došla je kod nas. Ona je mojih godina, no studira u Sydneyu pa smo se dosad srele svega nekoliko puta. Vratila se kući kako bi našla posao, a Peter joj je rekao da može biti kod nas.

NASTAVAK