Imam 31 godinu i iz Beograda sam. Nemam dečka, a nedavno sam izašla iz veze sa jednim automehaničarem. Napominjem to, jer sam fakultetski obrazovana, a većina devojaka tog “nivoa” često naglašava da ne bi mogla da bude sa jednim majstorem. Ja nisam takva, naprotiv, ta veza koja je trajala godinu i tri meseca je bila najbolja koju sam imala u životu, a bila sam i sa pravnicima, ekonomistima, doktorima…

Naše zabavljanje je počelo slučajno, on je bio 2 godine mlađi od mene, a upoznala sam ga preko mog brata koji je radio auto kod njega te su se i privatno zgotivili i počeli da se druže. On je bio crn, visok i sa krupnim braon očima, ai bio je prilično povučen u našem društvu. Verovala sam da je zato jer se bojao da ne “lupi” nešto. Smuvali smo se posle 3 meseca blejanja i mislim da sam ga zavolela.


Vremenom je izgubio tu blokadu od obrazovanijih ljudi, te sam stalno odlazila kod njega u radionicu, pa otuda dalje kod njega ili kod mene u stan. Kako sam više odlazila tamo, u meni se probudila želja da isprobamo seks u radionici iako je tamo bilo dosta ljudi u svakom trenutku. I uradili smo to. Pored radionice, bila je soba za naplatu u koju je samo on ulazio sa mušterijama. Zaskočila sam ga i rekla mu šta želim. On je negodovao u početku, ali “stvari” u njegovim pantalonama su mi govorile drugačije. Bio je petak popodne, a u radionici skoro nikoga, čak ni drugih radnika jer je tu smenu odrađivao sam, upravo zbog malo mušterija.

Bacili smo se u akciju, skinuli se i počeo je seks.

NASTAVAK