Nakon što je izbila žustra svađa između Miljana Kulić, Anđela Rankovića i Teodore Džehverović, u raspravu se umešala i Teodorina majka Gordana, koja je insistirala da sazna kako je svađa započela među njima.

“Ništa Teodora nije rekla! Ja sam sve rekao! Ja ne mešam Teodoru! Rekla si joj da znaš ko je i šta je! Rekla si: Znamo Teodora ko si i šta si!” Ja ti nisam Miljana rekao da si bolesnica! Alo, napala si Teodoru! Reč ti nije rekla! Kako te nije sramota”, govorio je Anđelo iz sveg glasa Miljani.


“Pričao si napolju u dvorištu da sam ja luda! Da li misliš da mene dotiče šta ti kažeš?! Psi laju, ja prolazim! Tako možeš sa majkom i ujom da pričaš. Malopre mi psuješ majku, govoriš mi: “Dođi k*rvo da te j*bem!”, sada te nije sramota?! Tebi smrdi iz usta! Ja okrećem glavu, jer ti smrdi iz usta! Ajde bis*ksualcu dosta si glumio, kaži šta si, ne zavlači devojku! Saznaće Teodora! Beograd je mali grad! Bis*ksualac reci sa kim te je otac zatekao! Čiji si mi broj tražio!”, pričala je Miljana Anđelu, a onda se obratila Teodori.

NASTAVAK I VIDEO NA IDUĆOJ STRANICI