Prošle godine sam ponovo ostala trudna. Moja djevojčica sad ima tri mjeseca. Mužu ništa nije bilo čudno, iako je naš se*sualni život skoro pa nepostojeći, ali ja sam od prvog trena znala da nije njegova. Moj ljubavnik ju je prihvatio kao svoju i obećao da ako ikad išta zatreba da će biti tamo za nju i napraviti sve što može, ali da naša veza je to što je, i ništa više. Samo se*s.

Često se viđamo na raznim porodičnim okupljanjima, a i u istom smo društvu. Odlučila sam da se moramo prestati viđati i da je to to. Rekla sam mu kako se osjećam i prekinula vezu.


Ubrzo nakon toga je počeo igrati igrice. Prvo me je pokušao napraviti ljubomornom flertujući s mojom najboljom prijateljicom, a kad je saznao da mi se upucava njegov prijatelj je totalno poludio. Da stvar bude bolja, između mog muža i mene više ničega nema. Ne volim ga. Već dugo razmišljam da ga ostavim, ali činjenica je da je zbog djece lakše ostati.

Ne znam ima li moj ljubavnik ikakvih osjećaja prema meni. Sve se toliko zakomplikovalo. Znam da naša veza nije moralna ni zdrava, ali ja sam luda za njim.

NASTAVAK