Ne mogu odoljeti fantastičnom se*su kojeg imam s dečkom svoje šogorice. Znam da bih trebala prestati, ali to je najbolji se*s koji sam ikad imala. Naša priča je davno počela, par mjeseci prije rođenja mog prvog djeteta. To je bilo prije otprilike pet godina, kad sam se uselila sa svojim tadašnjim dečkom u novu kuću, prenosi “24sata“…

Sjećam se da je vrt bio u strašnom stanju, izgledao je kao smetlište. Razgovarala sam sa sestrom svojeg muža koja mi je rekla da nam može pomoći njezin dečko riješiti se smeća, budući da ima kombi. Rekla je da će doći do nas i odnijeti smeće na odlagalište, piše “The Sun”. On danas ima 34 godine, a moj muž i ja 28.


Taj dan sam ga prvi put vidjela. Ostala sam u potpunom šoku. Bio je nevjerojatno se*si. Par mjeseci nakon nakon poroda, u jednoj prilici mi je rekao da ga jako privlačim i da sam ga privlačila od prvog trena kad me vidio. Nisam mu mogla odoljeti i taj dan smo završili u krevetu. To je bio fantastično divlji se*s, kome nisam mogla odoljeti. Nastavili smo se tajno viđati. I još uvijek se viđamo.

Na drugu stranu, se*sualni život s mojim mužem je u potpunosti nestao otprilike godinu dana nakon vjenčanja. On je potpuno nezainteresovan za mene.

NASTAVAK