11:30 – “Oboje smo nervozni, no, jedino ja sam upravo popila cijelu bocu šampanjca. Stojimo u kuhinji i razgovaramo o problemima s autom, ali i o trenutnim projektima na poslu, a zatim si više nemamo što reći. ‘Ne mogu više čekati’, odjednom mi je rekao te mi se približio i poljubio me. Zaista se dobro ljubi, a ja sam ga zagrlila i rukama mu počela prolaziti po prsima i leđima, a zatim se zaustavila na njegovoj vilici. Nekako imam osjećaj da je mršaviji nego što izgleda.

Jednu mi je ruku držao oko struka, a drugu u kosi nekoliko minuta, te ubrzavao i usporavao poljupce. Malo manje jezika, pa malo više jezika, sve dok se nije lagano odmaknuo.”


11:45 – “Gore smo u mojoj sobi. Polako smo se skinuli i zatim počeli ljubiti, a on me zatim posjeo na rub kreveta. Uspjela sam uhvatiti njegov pogled dok se počeo spuštati na koljena.

On točno zna što ja želim, ali ja znam da vjerojatno neću svršiti. Ne osjećam ništa prema njemu, pa sam fejkala, nadajući se da neće primijetiti.

Dok se penjao na krevet, uhvatio me za bokove i povukao prema sebi, na sebe. Duboko sam udahnula. Osjećaj je bio jako dobar.”

NASTAVAK NA IDUCOJ STRANI