Šesti dan

10:00 – “Doslovno sam cijelo jutro provela ispijajući kavu i čitajući novine. Jako volim nedjelje. No, ovoga puta sam se svaki čas uhvatila kako razmišljam o sutrašnjem danu…”

18:00 – “Šalje mi slike s partyja na kojem se trenutno nalazi, a na jednoj sam primijetila i njegovu kćerkicu. Na jednoj sam vidjela i njegovu suprugu. S prijateljima su u nečijoj kući. Nelagodno mi je kad razmišljam o tome u kolikoj je mjeri život te žene postao moj problem… No, unatoč toj nelagodi, ne osjećam krivicu.”


23:00 – “Pokušavam zaspati, ali sam previše uzbuđena. I nevjerojatno me uzbuđuje činjenica da je netko spreman riskirati obitelj i karijeru zbog (vjerojatno) jednog jedinog susreta sa mnom.”

Sedmi dan

7:00 – “Zvoni mi alarm. Više nema nazad – on će biti ovdje za par sati.”

8:00 – “Spremila sam si kavu i mimozu.”

9:38 – “Stigla mi je poruka: ‘Auto koji sam iznajmio neprestano se pregrijava. Je li ti se to ikada dogodilo?’ ‘Ne’, odgovorila sam mu. ‘Molim te, budi oprezan.’”

9:44 – “‘Možda mi policajac može pomoći’, napisao mi je. Dakle, zaustavio se usred ceste, na pola puta do mene, s pregrijanim vozilom. Možda je to karma i znak da bih mu ipak trebala reći da se vrati kući. Napravila sam si treću mimozu tješeći se, a on je ponovno bio na putu.”

11:03 – “‘Ne mogu dočekati da se popiškim’, piše. Odgovorila sam mu da ovo baš i nije bila onakva sexy poruka kakvu sam očekivala, pa se nasmijao i ispričao.”

NASTAVAK NA IDUCOJ STRANI