‘Sjećaš li me se iz Las Vegasa?’, pitao me. Nekoliko stotina nas tada je bilo ondje na poslovnom putovanju, i da, sjećam ga se. ‘S kime sam bio?’

‘Sa svojom suprugom.’


I tada mi je priznao da je u nesretnome braku. Ona je bila tužna, a on je uvijek bio pod stresom zbog posla. Rekao mi je da je nikada prije nije prevario, ali htio je probati nešto drugačije i htio je to sa mnom. Rekao je da ovo želi otkako me prvi puta upoznao, dakle prije dvije godine. Također mi je rekao da se ne misli razvesti od supruge.”

16:30 – “Cijeli dan razmijenjujemo sexy poruke. No, sad imam previše posla i s time ću morati pričekati do kraja dana. Ali uzbuđena sam. ‘Volim kad me zoveš prezimenom’, napisao mi je. Nisam sigurna zašto, jer ga apsolutno svi u uredu zovu prezimenom. ‘Želim da mi kažeš da sam kralj.’”

22:00 – “Otvorila sam Snapchat i fotkala se iz nešto višeg kuta, ležeći na trbuhu, s kamerom iznad lica. Slatko je i sexy u isto vrijeme i vidi se moj osmijeh, kao i onaj dio mog tijela gdje mi struk prelazi u guzu i bokove. Iako sam se fotografirala, nisam mu poslala fotku – prevelik je rizik, ne želim da njegova supruga vidi ili čuje nešto sumnjivo.”

Četvrti dan

8:00 – “Dan je prije mog dugog vikenda. Netko je u ured donio fina peciva, ali s obzirom da ću u ponedjeljak morati biti gola, nekako sam se držala podalje sobe za odmor.”

NASTAVAK NA IDUCOJ STRANI