Iskreno, ne mogu vjerovati da je zapravo fotkao jednu, u uredu! Poslao mi ju je na Snapchat, ali nekad mi ih je slao i porukama, također. Valjda mu se sviđa taj rizik. Zatim sam mu rekla da mi pošalje i fotku lica, pa mi ju je poslao. I stvarno je jako zgodan.

Visok i vitak, a ako bih morala pogađati, pretpostavljam da je Blizanac. Očito je bio jako popularan u srednjoj školi. Tamna kosa, tamne oči, lijep osmijeh. Na nekim sam fotkama koje mi je poslao vidjela i tetovaže. On u Nashvilleu na partyju. On kako vozi kući s posla. On opušten na kauču kako gleda neki sport na TV-u.


Pokušavao me osvojiti još od srpnja, taman kako sam navršila 30 godina. Iako s vremena na vrijeme moramo surađivati, kako ne radimo u istom uredu, ne viđamo se toliko često. Obično se čujemo putem maila. A nakon što mi je poslao nešto što sam ga zamolila mnogo ranije nego li sam mu dala rok, rekao je da mu mogu platiti, primjerice, pivom.

Rekla sam mu da ću taj vikend biti vani na proslavi 30. rođendana, pa mi je rekao da bi volio vidjeti sve fotke. ‘Imaš li Snapchat?’, pitao me. Rekla sam mu da i dala mu ime. I da, dobro sam znala što radimo.

Ostao je prijateljski raspoložen i i dalje je flertao sa mnom, a isključio se kad je vidio da izlazim s nekime, na par mjeseci. No, nakon što je vidio nove selfieje mene u mom singl izdanju, ponovno mi se javio i pitao može li me izvesti na dejt. Da, odmah sam vidjela sve što je pogrešno u našem odnosu, ali sam jednostavno sve to odlučila ignorirati.

NASTAVAK NA IDUCOJ STRANI