Treći dan

7:00 – “Dvije notifikacije sa Snapchata podsjetile su me da bih, ako se već mislim upuštati u aferu s oženjenim kolegom, trebala smisliti neki pseudonim za njega. Umjesto poruka, koristi Snapchat, što vjerojatno znači da očekuje fotografije. Kako trenutno vozim, ne želim se baš sad upuštati u to, pa ću to odgoditi dok ne dođem na posao.”

7:45 – “Otvaram Snapchat. ‘Pokaži mi taj osmijeh’, napisao mi je. Otvorila sam onaj lijepi filter (znate na koji mislim) i poslala mu brzinsku fotku s parkirališta. Odmah mi je odgovorio: ‘Prekrasna si!’”


11:00 – “Tata mi je poslao poruku. No, bilo tko tko pogleda naše poruke može zaključiti da nismo pretjerano bliski. Da razjasnim: Večer kad je umro njegov tata, poslao mi je poruku: ‘Pop je imao srčani udar. Ne izgleda dobro.’ Živimo udaljeni gotovo 50 kilometara. Također, valja napomenuti kako je moj otac imao otprilike deset afera izvan braka do moje treće godine života.

Htjela sam da mi ispriča nešto o tome, kako bih sama bolje razumjela vlastito ponašanje. Moje prvo sjećanje na njega je kad sam ušetala u prostoriju, a on i mama su se svađali, dok je njena prijateljica bila pored njih. Ne sjećam se detalja, ali znam da je mama rekla da je pogriješio, a on ju je retorički upitao: ‘Želiš li vidjeti pogrešku?’ te je šakom probio zid u hodniku. Ostali su u braku do mog 18. rođendana.

13:23 – “Ja i, pretpostavljam, još veliki broj žena, nismo baš fanovi fotografija penisa. No, ipak, kao da postoji nešto super seksi u tome da dobiješ jednu takvu fotku kad je trenutak i više nego neprikladan. I baš zato sam zamolila svog ljubavnika da mi pošalje jednu na brzinu.

NASTAVAK NA IDUCOJ STRANI