NASTAVAK NA IDUCOJ STRANI

21:00 – “Ležim u krevetu i scrollam po društvenim mrežama. Večeras se puno toga događa u gradu, ali iskreno, previše sam umorna da bih izlazila tijekom tjedna.”


Drugi dan

4:00 – “Ugasila sam prvi alarm i upalila još jedan, zato što sam sinoć predugo ostala budna, ne radeći ništa.”

9:00 – “Sjedim za radnim stolom. Zazvonio mi je mobitel. Dobila sam poruku s nepoznatog broja, ali sam ga svejedno prepoznala. Kad sam se uvjerila da se nitko ne približava mom stolu, otključala sam mobitel i otvorila poruku. Pisalo je: ‘Što danas nosiš?’ Odgovorila sam: ‘Što kažeš na to da ti kažem što ne nosim?’”

‘OMG, volio bih to. I kladim se da si uplašena zbog ponedjeljka.’ Nije potpuno u krivu, ali imam osjećaj da se radi o nečem mnogo snažnijem od čistog straha. Ali ne mogu shvatiti o čemu točno. ‘ON’ ima 34 godine i prekrasan je, ali uživo smo se vidjeli svega nekoliko puta.

I njegova je 2-godišnja djevojčica također prekrasna, ali nju nikad nisam vidjela uživo. No, vidjela sam njegovu suprugu, zato što je ON dopredsjednik kompanije u kojoj radim. A u ponedjeljak, iznajmit će automobil i voziti satima kako bi došao do mene. Bit će nam to prvi put.”

19:00 – “Ispijam čašu lošeg vina na nekom networking eventu. Nisam popila kap alkohola gotovo tri tjedna, pa me ova jedna čaša prilično groznog vina malo opila. Kako sam trenutno na Keto dijeti, u potpunosti sam izbacila alkohol… Ovdje ni jedan jedini frajer nije sladak. Idem doma, iako još nije ni 20:00 sati.”

NASTAVAK NA IDUCOJ STRANI