Žena je detaljno opisala svoj tjedan koji je vodio do afere koju je imala sa svojim oženjenim kolegom. Evo zašto joj nije bilo toliko posebno, ali bi svejedno sve ponovila i ne žali što je to napravila s nekime tko je već u braku

Prvi dan

4:00 – “Svaki dan tijekom tjedna ustajem ovako rano. Ovdje gdje trenutno živim nemam baš neki izbor poslova, pa mi je potrebno oko 90 minuta da dođem na radno mjesto, svaki dan. No, volim ovo što radim i čak i kad pomislim da sam zaglavila u tom nekom američkom, korporativnom kotaču – i svijetu osiguranja – volim misliti kako svojim radom barem malo doprinosim svijetu.

4:30 – “Dobili smo grupnu poruku od šefa, u kojem nam daje prijedloge kako bismo trebali organizirati taj dan na poslu. On četiri sata ujutro naziva ‘vremenom za pobjednike’, on je tada već u teretani. Ima oko 37 godina, i jedan je od najmlađih šefova u našoj kompaniji. Njegova je žena kućanica i brine o njihovo dvoje djece u ogromnoj kući na jezeru.”


6:45 – “Kad uđem u auto,  još je uvijek poprilično mračno. Ali iskreno, jako uživam u toj vožnji do posla zbog litre kave koju putem popijem, kao i zbog pjevanja u autu. Trenutno sam zapela za SZA i njenu pjesmu “Ctrl”. Čovječe, kakav glas ima.”

18:30 – “Napokon sam doma. Obukla sam trenirku i krenula malo raščistiti stan, jer mi sutra dolazi spremačica.”