Kada upoznate frajera s kojim kliknete na prvu, sve o čemu tada zamišljate jeste vas dvoje u krevetu. Ali tu se javljaju problemi. U trenutku kada se potpuno predate, gubite svoju pravu poziciju u dinamici snage dejtanja. Seks stvara lažan osećaj intimnosti pa ćete čak u slučaju kad niste bili sigurni da li je frajer zaista za vas, nakon seksa osetiti potrebu za vezanjem…


Kod frajera to nije slučaj. U periodu pre seksa bio je potpuno očaran vama, a što duže ostanete u toj fazi, to ćete ga više intrigirati, što će vam osigurati kontrolu nad razvojem događanja. Zato je važno odgađati seks koliko god je moguće, a idealno bi bilo mesec dana. Znamo da je teško tome odoleti kad je fizička privlačnost toliko intenzivna, ali na kraju se isplati. Treba li vas još malo nagovarati, imamo 3 važna razloga!

1. Koliko god da vas želi, nada se da ćete ga odbiti

U početku “potere” muškarci traže brzu zabavu u krevetu, ali su i u potrazi za povezanošću. Iako će upotrebiti sav svoj šarm ne bi li vas namamili u krevet, istina je da u stvari da žele da ih odbijete. Jasno je da žele seks, ali vole i dobar izazov, i što duže moraju da rade na slučaju, više ih uzbuđuje nagrada. Ako mu se sviđate, podsvesno će želeti vaše odbijanje jer će vas to učiniti još poželjnijom. Koliko god dugo se možete poigravati obećanim seksom, to će više biti fiksiran na vas.

2. Što duže traje period iščekivanja,  kad se napokon dogodi seks biće intenzivniji

Dok odbijanjem zadržavate njegovo interesovanje, istovremeno raste i zanimanje – šta će se na kraju dogoditi. Budimo iskreni – prvi seks s nekim nije baš najbolji, ali s obzirom na to da ste ga dugo čekali, čini se da je zaista intenzivan.

3. Razmišljaćete kvalitetnije i trezvenije

Nije tajna da vam seks može pomrsiti zdravo rasuđivanje. Ako s frajerom kliknete na seksualnom nivou, možete propustiti neke njegove mane ili zanemariti odlične kvalitete, sve zbog opravdavanja razloga što ste se uopšte upustili u seks s njim. Ako čekate seks, imaćete oči širom otvorene. Dobićete šansu da se upoznate i možete verovati sami sebi da se seks dogodio iz pravih razloga, a ne isključivo radi intenzivne privlačnosti.