Ovan treba pripaziti na holesterol, bikovi osjetljivi, blizance čeka težak period sa partnerom, a ribe osjećaju..

Ovo je sedmični horoskop za period od 21. maja – 27. maja 2018 godine.


BIK

Hrana

Vašu želju za zdravijim načinom ishrane (ali i boljim izgledom) ove sedmice može pokvariti potreba za „konkretnijom“ hranom, pogotovo onom koja vas podseća na neka stara, dobra vremena. Mirisi i ukusi detinjstva zagospodariće vama.

Ljubav

Ulazak vaše vladarke Venere u znak Raka čini vas emotivnijima, osetljivijima i jača u vama potrebu za ljubavnom sigurnošću i skladom. No, to će biti nešto teže za izvesti u ovoj sedmici jer vaš partner kao da sve ostale stavlja na prvo mesto, a vi ste mu negde pri kraju liste prioriteta. Kod vas se mogu javiti pomešana osećanja, neki će se poprilično „smoriti“ kad shvate da od ljubavnog savršenstva i ušuškanosti u ovom periodu nema ništa. Šta je, tu je – pregurajte ovu sedmicu, posle ćete funkcionisati bolje. Ukoliko ste sami, ili ćete se non stop vraćati u prošlost i preispitivati se, sami sebi nabrajati greške koje ste činili, ili ćete čak ostvariti kontakt sa bivšim partnerom. Naravno, potpuno nezadovoljavajući….

Posao

Sve će po pitanju posla funkcionisati uglavnom korektno, samo je potrebno više pažnje obratiti na dogovore, pogotovo ako radite sa strancima ili za stranog poslodavca. Od vas će se očekivati više inicijative i kreativnosti, pa se spremite da uposlite svoje „sive vijuge“. Aktiviran znak Raka daje vam mogućnosti da nađete i neki dodatni poslić i malo popunite svoj budžet. Više mogućnosti za poslovna putovanja, a oni koji rade kao trgovci, komercijalisti – imaće pune ruke posla.

Novac

Ulazak Sunca u polje koje vlada finansijama daje Bikovima priliku da zarade sa strane, ali i stabilizuje njihovu materijalnu situaciju.

Zdravlje

Nemojte da vam nerviranje „jede“ džigericu. Nešto osetljiviji stomačni deo, a dame Bikovi bi mogle čisto predostrožnosti radi, da prekontrolišu grudi.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP