image-1

Za sve one koji muku muče s frizurom svaki dan, ekstenzije su idealno rješenje. Jednostavno se postavljaju, a s njima vaša kosa istog trena zablista. Naše ekstenzije su rađene od prirodne kose, tako da je nemoguće da itko primjeti da to nije vaša prava kosa. Svi će biti oduševljeni vašim novim izgledom, ali garantiramo vam da nitko neće otkriti da vaši novi uvojci zapravo i nisu vaši. Ma kome se da čekati godinama da kosa naraste? Uz esktenzije dugu kosu možemo dobiti u samo nekoliko minuta. A najbolje od svega, za postavljanje ne trebate ići u frizerski salon, već to možete i sami učiniti! Toliko je jednostavno!


Postoje različite vrste ekstenzija, a na vama je da izaberete one za koje mislite da će vam najbolje odgovarati. Tu su ekstenzije na češljiće, mikroring ekstenzije, tape ekstenzije ili pak obični repovi na kopču. Koju god vrstu ekstenzija izaberete, nećete pogriješiti. Pa pogledajte samo zvijezde na crvenim tepisima. Mislite da je to njihova prava kosa? Naravno da nije. Većina njih poseže za ekstenzijama kad god trebaju ići na neku svečanu premijeru, priredbu ili festival. A to je često!

Ekstenzije s Remy kvalitetom neće vam se uništiti nakon nekoliko pranja, a možete ih tretirati na iste načine kao i svoju vlastitu kosu. Fenirajte ih, uvijajte, ravnajte, što god poželite. Možete ih čak i šišati. Zaboravite na jeftine umjetne ekstenzije koje možete baciti nakon jednog nošenje! Ekstenzije s pravom kosom su puno kvalitetnije, one su mekane i svilenkaste, a dolaze u svim nijansama kose, pa ćete sigurno pronaći i svoju nijansu. Zato, ne čekajte više ni trenutka. Zaslužujete imati lijepu kosu! Naručite ekstenzije i zablistajte! Vaša kosa izgledat će kao s reklame za šampone – blistavo i svilenkasto. Ili jednom rječju: savršeno!

izvor: e-zena.hr