moda_2012_bijela_boja

Elegantna, nježna, sofisticirana, osnova svakog ženskog ormara definitivno je bijela boja. Zbog svoje osjetljivosti i svijetlog karaktera često je krivo okarakterizirana kao isključivo proljetna i ljetna boja.


No, bijela zapravo dolazi do svog pravog izričaja upravo u hladnijim, zimskim danima kada, na najbolji mogući način, prkosi jesenjem sivilu, donoseći u njega tračak ljetne vedrine. Krajnje ženstvena i otmjena, bijela boja pristaje dobro gotovo svima, a savršena je za kombiniranje.

Za sezonu jesen zima 2012/2013. modni kreatori sugeriraju bijelu boju u svim nijansama, od one snježno bijele preko prljavo bijele, do boje slonove kosti i krem boje, sa naglaskom na trend: obucite se u bijelo od glave do pete.

Ako niste spremne kompletno se ogrnuti u bijelo, onda predlažemo da odaberete bijeli kaput ili sako koji će vašem stilu podariti dovoljnu dozu ovog modnog stila.

Kaputi i sakoi su općenito odlični i jako praktični odjevni predmeti, koji bi trebali biti osnova svakog ženskog ormara, no bijeli sakoi ove sezone osobitog su značaja, upravo zbog svoje svježine i šik-looka koji sa sobom nose, te mogućnosti jednostavnog kombiniranja s gotovo svakom bojom i modnim izričajem.

Ako se i dalje pitate kako nositi bijelo tijekom hladnih, zimskih dana, rješenje možete potražiti u bijelim pletenim džemperima koje možete kombinirati uz beli jeans i jahačke čizme, ili belu haljinicu koju možete kombinirati sa debelim hulahopkama, cipelama na platforme i sakoom u nekoj modernoj žarkoj boji. Tu su još i nezaobilazna igra bijele i crne boje, sa kojom ne možete pogriješiti, te razne kombinacije sa bijelom košuljom koja pruža savršenu jednostavnost uz besprijekornu efektnost.

Lijepo je vidjeti i modne dodatke u bijeloj boji, stoga ove zime ne zaboravite pribaviti bijele šeširiće, kape, šalove i rukavice. Uz stajling koji se bijeli najbolji izbor za make-up je nešto jača šminka, sa obaveznim rumenilom, a odličan efekt glamura dobit ćete ukoliko bijelu odjevnu kombinaciju razbijete crvenim ružem. Ukratko, bijela je jednostavna i otmjena boja, koja će biti pravo osvježenje u nadolazećim hladnim danima, stoga ne oklijevajte i prigrlite ovaj stajling jer ove sezone se definitivno nosi bijela boja.

moda_2012_bijela_boja_5-1

moda_2012_bijela_boja_6

izvor: e-žena.hr