Nisam mogla dočekati završetak radnog vremena sutradan. Šef je sačekao da svi odu iz firme, a potom me pozvao u sobu. Zaključao je vrata, spustio rolete. Rekao mi je da sednem, a on je seo preko puta mene. Prvo je spomenuo otkaz, a potom nešto puno gore.

Rekao je da razmišlja pozvati mog supruga i sve mu ispričati. Počela sam da plačem i molim ga da to ne uradi, da je reč o velikoj grešci i da sam svesna šta sam napravila. I nakon toga ponovno šok. “Pomoći ću ti, greške se događaju, ali ti moraš odlučiti šta si spremna da uradiš da se za ovaj skandal ne sazna.”


Približio mi se i razmaknuo mi noge. Stavio je ruku između i polako klizio prema gore. Skamenila sam se. Nisam znala što napraviti. “Ako doneseš pravu odluku niko nikad neće saznati.” Nekako me ta rečenica smirila, ali istovremeno i užasnula. Znači, moraću šefu biti seksualna robinja kako on ne bi uništio moj život. Podigao me na stol, skinuo mi gaćice i u sekundi ušao u mene. Tih nekoliko minuta mi je bilo kao cijela vječnost.

Plakala sam nedeljama, sve skrivala od supruga, a moj šef se nije zadržao na jednom seksu već je nastavio s ucenama, i dolazio na sve perverznije i bizarnije ideje. Neko vreme smo se seksali u kancelariji nakon radnog vremena, ispunjavala sam mu sve želje. Potom se to preselilo i na druge lokacije, sa još čudnijim scenarijima. Uzimao me u automobilu, šumi, toaletima restorana, sobama zabačenih motela, a onda je otišao još dalje.

Suprugu sam rekla da idem na službeni put u Prag, a zapravo sam se odvezla tek do jednog austrijskog hotela u Alpima.

NASTAVAK