Šef me ulovio u wc-u s drugim kolegom i sad me ucenjuje seksom. Već mesecima ne mogu normalno da spavam, život mi se okrenuo naopačke i u situaciji sam da ne znam šta da radim. Život mi je postao splet laži, seksa, perverzija i ucena.

Jedno poslovno druženje, takozvani team-building, meni je u potpunosti promenio život.


Ne znam šta se dogodilo, popila sam previše, čak se nekih detalja s te razuzdane večere više ne sećam, ali znam da sam većinu vremena provela u društvu nekoliko godina mlađeg kolege. Bio je neverovatno šarmantan. Nisam se plašila, jer sam se već mnogo puta našla u sličnim situacijama. U sitne sate izašli smo na terasu da malo udahnemo vazduha, jer mi se već vrtelo u glavi.

Nakon 30 sekundi pitao me: “Koja ti je najveća seksualna maštarija?” Malo me zatekao, ali već smo te večeri razgovarali o seksu, pa mi nije delovalo ništa čudno. “Želela bih da se budem nasamo sa zgodnim mističnim strancem. A ko ne bi? Ali ono o čemu sam maštala je situacija koja bi pucala od uzbuđenja, u kojoj bi mi delio komplimente i na kraju pitao može li me lagano izmasirati po leđima.

NASTAVAK