Upoznao sam je u kafiću. Od prvog dana kada sam je ugledao, primetio sam da mi se svidela. Inače mi se takve devojke ne svide baš, ali ona je imala nešto posebno što me izluđivalo. Zvala se Marija i išla je obično u kafić do.

Marija je bila plavuša visoka oko 170 cm, malo punija (za šta sam tek tada shvatio da me pali), kod Marije je sve bilo prirodno. Kao što sam rekao, bila je plavuša, punih usana kao stvorenih za pušenje kurca, lepog naizgled dobrog lica. Njeno tijelo je bilo kao iz pornića. Naime, imala je sise petice koje su se isticale ma kako široke bile njene majice ili haljine.


Dupe je bilo veliko i oblo, tako da je bilo jebeno napaljujuće gledati je kako hoda ispred tebe i meša tim ogromnim dupetom. Ona u društvu nije bila toliko popularna jer je bila povučena, ali moj radar za droljice koji mi je toliko puta doneo pičku mi je govorio da se u toj naizgled finoj i povučenoj devojci krije prava vatra. I naravno da nisam pogrešio. Jednog dana smo se posvađali oko neke gluposti, ona se naljutila i ja sam došao da se izvinim i sve je završilo zagrljajem.

Primetio sam kako su mi se prepone gotovo zapalile kad smo se zagrlili i kao nehotično sam je dohvatio za sisu. Na moje iznenađenje, nije reagovala. Uveče sam drkao kao lud i u toj napaljenosti poslao sam joj poruku kao da proverim je li sve u redu. Nastavili smo da pričamo i tu sam joj rekao prvi put da mi se sviđa i bilo je očito da su muda preuzela komandu nad mojim mozgom. Ona je odgovorila da sam i ja njoj drag, ali na tome je ostalo jer smo oboje bili zauzeti, a mislili smo da smo verni što se na kraju ispostavilo kao laž.

NASTAVAK NA IDUĆOJ STRANI