Večeras su gosti voditelje Dušice Jakovljević u studiju “Zadruge” u Šimanovcima, pripadnice sedme sile, koje postavljaju ukućanima najgledanijeg rijaliti programa pitanja o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući.

Prvo pitanje posvećeno je bilo Mikiju Đuričiću i Nadeždi Biljić, a pošto se isto odnosilo na njihov intimni odnos i Baneta Čolaka, pčelar je govorio kako su on i pevačica slobodni ljudi i kako ne znaju zašto se Čolak ljuti kao i da su pregovori u toku da Biljićeva i Đuričić započnu ozbiljnu ljubavnu vezu.


– Ja se pitam zašto se Bane ranije nije to pitao, kada je nešto bilo između nas! Ja ne znam odakle mu obraz i pravo da komentariše bilo šta. Svi znamo šta je tu sve bilo između mene i Baneta, ništa nije bilo! Mene samo interesuje odakle mu pravo da priča nešto tako! Ništa loše nisam uradila! Dotični gospodin i ja se svađamo 24 sata u poslednjih 15 dana. To su moji izbori. Da se ponovo rodim, opet bih sve uradila. Ti si Bane lagao mene za mnoge stvari! Ti ne znaš šta pričaš – rekla je Nadežda.

Pevačica je u nastavku dodala da veruje da ima puno podršku svoje porodice, a zatim je Čolak izneo svoj stav. Dok je Bane pričao, došlo je do svađe između njega, Mikija Đuričića i Nadežde Biljić.

NASTAVAK I VIDEO NA IDUĆOJ STRANI