Ona je izgledala skroz ok,ne neka riba. Imala je srednju smedju kosu,visina oko 175,malo poveca gu*a,pa i stomacic,uvek je bila ’jaka’ sa kilama.Ali jako slatka,i imala je male grudi!

Ja sam poprilicno visok,tada blizu 190,tamnoput,ok izgled. S obzirom da sam bio u treningu,gradja je bila takodje OK.I da,oboje smo isto godiste. To je bilo familijarno letovanje,ali da ne duzim vise,smorio sam!!! Jednog dana,na polovini letovanja smo ja i ona ranije sa plaze otisli,ja do svoje sobe na tusiranje kao i ona,medjutim,kad sam dolazio do nje,usao sam u sobu i nije je bilo,krenuo do hodnika koje vodi u kupatilo,i imao sam sta videti.


Oskrinuta vrata i pravo pogled na moju predivnu seku.Prala je u tom momentu butine i stomak,pa sam imao srece da drzim pogled malo duze i video lepu p**u obraslu dlakama,male grudi,ali velike bra**vice i celo se*i telo moje sestre…imao sam samo sorc,koji je postao jako tesan,iako nije bila nesto velika k**a,oko 15,16cm tada,prava kao raketa i ok debela…

Da bih joj pokazao da je vidim,krenuo sam ka vratima i pozvao je kad me je ugledala i nasmesila se,ocito primetivsi moj sorc,kao i to kako sam je odmeravao,rekao sam joj da pozuri i dodje u sobu!

NASTAVAK NA IDUCOJ STRANI