Ludo doba je bilo kad sam bio mali. Pocelo je sve sa nekih 9,10 godina.Naravno,bio bih lud kad bih se setio kako je sve pocelo,znam samo da je trajalo i to jako dugo.

Dok ocito razum nije uradio svoje…Sa svojom sestrom(ne rodjenom,sa kojom sam se najvise ’druzio’) sam kao mali,sve igrice probao,skidali se goli,pipali…kasnije je to bilo d**anje,trljanje kur*a(ki*e) o pi*ku(tj.’ri*u’)..


Ne znam koliko je njoj tad prijalo,znam da je uvek htela i da sam nekad cek i ja prekidao to,jer mi je postajalo malo dosadno koliko smo nekad dugo radili. Sve tako je islo pa do nekog osmog razreda,ali ne konstanto,bilo je sa nekim prekidima,mozda najveci prekid od 4 razreda pa do 7.

Posle 7 je bilo zanimljivih stvari poput striptiza,ali nista konkretno,poput sv***vanja,drk***a itd…sve do mora,tj.prelaska iz 8. u 1. srednje.Taj deo cu ispricati(100% istina): Oboje smo se razvijali i u tom periodu poceli smo da se zanimamo za odnos,veze itd…naravno,toliko smo bili ’vezani’ da nam je najlakse bilo nesto medjusobno probati.

NASTAVAK NA IDUCOJ STRANI