Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Nedeljni horoskop za period od 4.06. do 10.06.


Lav

Hrana

Taj neki odličan režim ishrane koji vam jako prija ove nedelje biste samo malo trebali da korigujete. Više tečnosti, kao i namirnica sa većim procentom vode, ali i povrće, bilo sveže ili kuvano na pari. Takođe – mogli biste makar povremeno da uzimate pčelinje proizvode.

Ljubav

Ukoliko osobu koja vam se dopada ne uspete da očarate do polovine nedelje, verovatno ćete morati da svoje napore da je osvojite prebacite i za narednu sedmicu….no, ja se nadam da ćete dati sve od sebe i uspeti u ovom pokušaju! Ukoliko nemate simpatiju, obratite pažnju na društvene mreže, na druženja sa prijateljima ili izlaske – neka noćna, lagana i opuštena komunikacija očas posla se može pretvoriti u jaku zagrejanost i vas i druge osobe! Opustite se i uživajte u onome što vam se dešava! Ukoliko ste zauzeti, kontakt sa emotivnim partnerom je tokom ovog perioda prilično dobar. Meni ne izgleda da bi tu moglo biti bilo kakvih problema, a vi se potrudite da sve ide nekim svojim, uobičajenim tokom.

Posao

Znate li onu izreku – skuplja dara nego mera? Verujem da znate….E, zato nemojte da se začudite ukoliko vam se baš nešto tog tipa desi ove sedmice. Neko će vam učiniti uslugu, pomoći, podržati vas – ali će vam nakon toga zasesti na glavu i smarati vas na dnevnoj bazi. Baš iz tog razloga – mogli biste da izbegavate „ljubazne“ posrednike tokom ovog perioda i potrudite se sami oko onoga što vam je potrebno ili što želite. Tako će vam bar biti mirna glava. U suštini – poslovno – niste ni malo loše.

Novac

Neki troškovi tokom ove nedelje moraju da vas stignu i sapletu, koliko god vi pokušavali da pobegnete od njih….

Zdravlje

Malo ishrana, malo alergijske reakcije, malo pritisak, malo vene – ove nedelje sve nešto po malo…i to uglavnom starijim Lavovima…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUNI

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ

SEDMIČNI HOROSKOP

POGLEDAJTE OSTALE ZNAKOVE NA NEKIM OD IDUCIH STRANICA (1, 2, 3….12)